tisdag 22 december 2020

Inför jul

Min julledighet började med att jag körde till Mönsterås med julklappar till mamma och pappa, och sen for vidare och hämtade Kajsa som kom med båten från Gotland. Jag är SÅÅÅ lycklig att hon firar jul hos oss i år igen.  

Kvällen efter åkte hon och jag en kort sväng till Öland för att lämna över julklappar till Oskar och Sara. Vi får träffas mera en annan dag, så den här gången blev det bara ett ytterst kort möte. Oskars jobb gör ju att han möter väldigt många människor så vi höll rejält avstånd. Men vi fick ändå ses. Jag är glad över det. 

Här hemma har jag fixat och förberett en del julmat och Jonas har tagit in granen så det doftar jul på många vis. Det kommer att bli en annorlunda jul i år, men den kan ju bli bra ändå. På sitt eget sätt. Och snart är vi där. Bara en dag kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar