tisdag 1 december 2020

Adventskalendrar

Idag är det första december och dags att öppna första "luckan" i kalendern. Jag gillar verkligen adventskalendrar - både att göra dem åt andra och att själv öppna luckor. Men jag undrar om det inte finns fler än nånsin i år (i digital form). Det vore inte så konstigt med tanke på att vi alla behöver lite extra uppmuntran och glädje nu. I alla fall upplever jag det som att det är fler i år än tidigare, och inte mig emot.

Min tomatfrökalender började bra, med Tigrella. En vacker sort som jag odlat tidigare men inte haft några frön till på sistone. Nyfiken på fortsättningen.

Till min glädje "snubblade" jag över en vävkalender också, där det varje dag kommer en ny vävsedel med färgeffekt. Den finns hos Martinsson & Eriksson om du är intresserad.

I morse lyssnade jag på en psalm i den kalender som Svenska kyrkan Nybro pastorat lagt upp på youtube. Det kan nog bli en fin morgonritual.

Den här kalendern har jag skrivit ut från nätet. Goda tankar och uppmaningar för varje dag. Använd den gärna du också om du vill. (Klicka på den så får du upp den större)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar