söndag 20 december 2020

Fjärde söndagen i advent

De år julafton infaller på en söndag blir man ju liksom "snuvad" på den fjärde adventssöndagen. Det tycker jag är synd. Men så är det inte i år. Idag har vi glatt oss över att kunna tända fyra ljus och fortfarande ha några dagar kvar till jul. Advent är en fin tid. En tid för förberedelser, förväntan och ljus.


Svenska kyrkan i Nybro har i år så vackra miljöer uppbyggda kring varje adventssöndag. Och längst fram i kyrkan finns miljön och händelserna i julevangeliet. Har du möjlighet att gå in i kyrkan (eller någon annan kyrka) och ta del av budskapet så gör det! Liksom ljusen i advent sprider också julblommorna ljus och glädje och väldoft. Jag tycker så mycket om amaryllis och idag köpte jag dem som snitt och gjorde lite arrangemang med gran och band när jag kom hem.Tack Gud för allt vackert. Tack för ljusen, blommorna, naturen och kyrkan. Tack för att de påminner mig om dig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar