tisdag 1 maj 2018

Familjehelg

Den vackraste musiken är när de jag älskar mest skrattar högt tillsammans. Häromkvällen somnade jag med det ljudet i mina öron och i mitt hjärta och de senaste dagarna har jag fått njuta av det, och stämma in i det, många gånger. Vi har haft en väldigt rolig och trevlig helg tillsammans, Kajsa, Oskar, Annika, Jonas och jag.

Vi har spelat knasiga sällskapsspel på kvällarna, vi har ätit god hemlagad mat och druckit mycket kaffe. Lerduveskytte och guidning om Sandby Borg på Kalmar Läns Museum var aktiviteter som alla gillade. En halv dag var vi tillsammans med mina föräldrar. Men mycket av tiden har varit bara vanlig "vara"-tid, den där när vi fikar eller pratar eller bara ÄR, utan att någon speciellt alls behöver hända.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar