söndag 18 december 2016

Fjärde advent

Fin gudstjänst med många julsånger inledde dagen. Vid det efterföljande fikat blandade vi svenska, engelska och arabiska runt vårt bord. Och kompletterade med leenden och gester. Det är gott med både nya och gamla vänner.


Sen gav vi oss ut i svågerns skog för att hugga en julgran. (Varför envisas vi med att säga "hugga" när vi ändå alltid sågar ner julgranen?) Vi tog en liten till vår entré också.


Resten av dagen har vi småpysslat lite, men de mesta julförberedelserna har vi kvar. Vi får väl se om tiden räcker till. Det blir ju jul ändå, även om inte varenda sak hinner bli gjord och förberedd.


Ser med glädje tillbaka på de senaste dagarna.
I fredags var faktiskt hela familjen samlad i nästan en timme. Vilken lycka att vi kunde få ihop det! :) Vi fikade, pratade och skrattade. Och passade på att ta några foton med varierat resultat.


Och så har jag varit i min vävstuga. Har börjat väva grytunderlägg av pinnar och mattvarp. Det är så kul och går så snabbt och lätt. Den rutiga mattan går inte lika snabbt, men det är kul att det funkar att väva med tre trasor och få dem att lägga sig över och under varann så mattan blir rutig.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar