lördag 28 maj 2016

Vänner och blommor

Den här helgen tillbringar vi med vänner i Åkarp. Vi träffas inte så ofta och nu är glädjen stor och ömsesidig över en helg tillsammans.

Idag har vi varit på Malmö Garden Show och inspirerats av visningsträdgårdar och kollat in utbudet på marknaden. Några av oss passade på att klappa höns. På väg därifrån slank vi in på en trevlig och prisvärd fransk restaurang innan vi tog tåget tillbaka till Åkarp igen.
  
Nu har jag och dottern i huset spelat det nya memot (igen), läst några böcker och pratat lite med kaninerna i soffan. Nu sover hon i min famn. Jag skulle säkert kunna peta in en kudde och gå härifrån men sitter gärna kvar och passar på att njuta. Det är inte ofta jag har en varm, charmerande och ljuvlig treåring sovande i min famn.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar