tisdag 21 juli 2015

Inspiration

Vi åkte på Lands öppna trädgårdar och kom till "Himlavid" i Bläsinge på Öland, för att få lite inspiration. Och det fick vi minsann! Följande bilder är Jeanette Björkmans trädgård. Och vi tackar för besöket.
Mest uppskattade jag de små detaljerna, rekvisitan, som var utplacerad här och där i trädgården. Jag blev så inspirerad att jag måste hem och leta i källaren efter lite prylar att pynta min trädgård med.
Och så tittade jag på portalerna, det är jag nämligen lite sugen på själv, och här fanns olika sorter. Jag gillade det enklaste mest, bara en bit armeringsmatta böjd till ett valv där växterna kan klättra.


 

 

Och växthuset! Vilken dröm! Hyllor av brädor och ett par stora bockar, smakfullt pynt, spetsgardiner (varför har jag inte fått upp mina såna i år?!), trivsam sittplats och en fantastisk passionsblomma. Sånt blir aldrig mitt växthus - min passion för tomater och gurkor tar mer plats - men inspiration bjöd det på.
Och så fanns det höns i trädgården. Kan det bli bättre?! ;)


Ja, och så hade hon en gammal lada/ladugård med vackra tavlor. Och bakom de lokalerna betade en skock får fridfullt. Åk dit vetja! Länk: atelje himlavid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar