torsdag 9 april 2015

Vardagskärlek

Jag har en underbar man.

Idag har han tre gånger gjort mig extra lycklig, glad, varm - jag har känt mig älskad helt enkelt. Alla tre var såna där små enkla saker, som är så lätt att göra att man nästan missar det. Men som betyder så mycket för den som får ta emot. Ibland är de små vardagssakerna viktigare än de stora gesterna.

Jag ringde för att säga vad jag tänkt vi skulle bjuda på vid kvällens styrelsemöte. Det visade sig att han hade redan handlat på vägen hem från jobbet. Men han erbjöd sig att åka och handla igen, och på det sättet fick jag lite mer paus och vila mellan den ena och den andra uppgiften. Så uppskattat!

När vi gick runt och resonerade om vår trädgård föreslog han att vi borde ha fler pallkragar och hade en idé om placering. Det betyder så mycket att han delar mitt intresse för odling. Det är inget han gjort förut så det mesta planerandet och planterandet brukar ligga på mig. Jag blir så glad att han är med. Kan förstå hans glädje över att dela sitt största intresse - jakten - med mig.

När jag tassade in i sovrummet upptäckte jag att han låg i min halva av sängen för att värma både den och mig. Fast han var så jättetrött och borde sova för länge sen. Jag känner kärleken och omsorgen strömma emot mig.

Somnar lycklig. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar