lördag 19 november 2022

Snö och fönster

Plötsligt gick vi från sommar direkt till vinter. Snön ligger djup och faller ymnigt (på tvären). Allting bäddas in i ett lager fluff och ser så mjukt ut. Ute blir det ljusare. Och inne blir det ett annat slags ljus än annars. Ett ljus som jag förknippar med jul - tända ljus, goda dofter från köket och umgänge med familj. Visst är det vackert med snö.

Återigen sänder vi en tacksamhetens tanke över fyrhjulingen vi har, och plogbladet som hör till. Jonas skottar och kör undan snö så vi kan ta oss fram. 

Jag putsade fönster i stora rummet. Jag vet - det är snöstorm - men är jag för en gångs skull ledig och hemma när det är dagsljus så får jag passa på. Och så satte jag upp andra gardiner och ansade alla blommor i fönstren. Och när vi ändå höll på så kom adventsljusstakarna på plats (men de tänds inte än). Inga kommentarer:

Skicka en kommentar