lördag 10 juli 2021

På vinden

På vår gård finns många förrådsutrymmen och vi har saker i stallet, ladan, lillstugan och garaget. Det finns alltså plats för mer än vad som är bra för oss, för vi samlar på oss allt möjligt. Men vinden till bostadshuset finns ingen anledning att lagra grejer på. Luckan upp dit är väldigt liten och man måste ta in en stege för att komma upp. 

Vi har länge tänkt plocka ner det som finns där uppe och som ingick i husaffären. Idag blev det av. 

Där fanns många beståndsdelar till en vävstol vars sidostycken finns på loftet över garaget. Jag tror att alla delar finns och planerar att sätta ihop den där på loftet. Inte för att jag behöver ytterligare en vävstol att väva i, utan mest för att det är trevligt med vävstolar.

Flera säckar med klippta mattrasor fanns också. Den ursprungliga planen var att kasta alltihopa men när jag upptäckte att det knappt var dammigt på vinden och inget var musätet bestämde jag mig för att titta närmare på det. Nästan allt bedömde jag som användbart och sorterade upp färgerna i sex banankartonger.
Kul med oväntade "fynd".Inga kommentarer:

Skicka en kommentar