lördag 15 februari 2020

Bara vara

Lördag. Ledig, hemma och inga tider att passa. Och dagsljus.
Känns som om kombinationen var ett tag sedan, och därför extremt efterlängtad och välbehövlig.

Det fanns ett par saker som verkligen behövde göras.

Men jag valde att bara vara.

Stod och tittade en lång stund på mina höns (som inte är vakna när jag kommer från jobbet vanliga dagar). De är ett fint gäng som kommer sams och verkar ha det trevligt. Hoppas de kommer igång och lägger lite ägg snart.

Drack kaffe på verandan. Inte för att det var så varmt och njutbart utan för att jag bara ville se på vår gård i dagsljus. Busan kom och höll mig sällskap en stund.Promenerade runt den vanliga svängen på vår mark. Tittade på träden som blåste omkull i stormen förra helgen. Kollade på spåren efter vildsvin som bökat både här och där. Busan var med mig på promenaden.

Kaffe ihop med Jonas när han kom från skogen.

Eftermiddagen tillsammans med mina föräldrar. Vi åt mat samt kollade på höns och vävar, men mest bara var vi tillsammans och pratade om inget speciellt.

En väldigt bra och vilsam dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar