onsdag 13 november 2019

Drömma stort

I söndags kväll la jag beställningen på det växthus vi bestämt oss för. Leveranstiden skulle vara 1-2 veckor. Men redan i tisdags morse kom sms om att jag kunde välja att få det levererat antingen idag eller imorgon (onsdag eller torsdag). Det måste ju vara rekordsnabbt! Jag skulle alltså kunna få hem det mindre än tre dygn efter beställningen. Av praktiska skäl valde vi att få den imorgon och jag är så förväntansfull!

Växthuset är på 27 m2 och ska stå på en 60 cm hög mur. Vi planerar för en permanent fikaplats, och för att odla lika mycket som tidigare - bara mindre trångt. Jag tycker egentligen att klarglas är snyggast, men nu fanns ett erbjudande med kanalplast så det var mest ekonomiskt att välja det. Och jag vet att det är bra för odlingsklimatet. Hoppas jag kan bli nöjd med utseendet också.

Men oj, vad vi ska gräva! Djupt och långt och brett. Och innan vi gräver för växthus måste vi flytta på ett antal bärbuskar som nu står på den tilltänkta platsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar