söndag 3 juni 2018

Källaren

Jag sitter i källaren idag!
På ett sätt bär det mig emot eftersom jag älskar sol och värme och sommar.  Hade det varit som vanligt skulle jag suttit i skuggan och pulat med något, gått in ibland för att hämta något, fixat något jag kommit att tänka på, eller gått till växthuset för att duscha gurkorna. Och hunden skulle ha följt med, ibland legat i skuggan men ibland i solen och hon skulle jagat skuggor och insekter som vanligt.

Men eftersom hunden är ordinerad stillhet efter sin operation är det inte okey att springa omkring i trädgården. Och hon vill vara där vi är så vi får vi anpassa oss och hålla oss på ett ställe där hon inte kan rusa eller hoppa. Därför blir det källaren just nu. Här är det svalt och skönt. Jag har tagit med mig vatten till både mig och hunden. Och nu ska jag planera en ny matta i datorn och sätta igång att väva den. Och lyssna på några poddar under tiden.

Jag har det väldigt bra även om jag inte är ute och njuter av vädret.

Kanske nåt liknande...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar