måndag 28 november 2016

Adventskalender

Jag är barnsligt förtjust i adventskalendrar!

Paketkalendrarna jag gjorde åt barnen när de var små (eller ganska stora också) beredde nog mig lika mycket glädje och förväntan som dem.

Så när det inte längre fanns några "barn" att göra adventskalender till övergick jag till att göra en kalender på nätet kopplad till församlingens hemsida. Det har jag gjort i många år nu.

Jag hade trott att det inte skulle bli av i år, tyckte att varken tid eller lust fanns så det räckte. Men nu, de senaste dagarna så har inspirationen fallit på och jag har inte kunnat låta bli. Jonas har bidragit med en hel del foton så i år är det nästan bara nya bilder, knappt några återanvända från tidigare år.

Än går luckorna inte att öppna men från och med torsdag kan du öppna en ny lucka varje dag här om du vill. Nybro Equmeniakyrkas adventskalender 2016


Som en extra bonus gör jag och mina ikt-kollegor en adventskalender på jobbet med en ny film varje dag där en lärare delar med sig av en positiv erfarenhet. Tyvärr kan jag inte länka den här för vi har lovat att bara hålla den internt. Men jag kan dela med mig av glädjen att få vara med och göra två adventskalendrar i år och förhoppningsvis sprida glädje till någon.

2 kommentarer:

  1. Tack!
    Kul att du tycker det.
    Du hade ju hittat nåt spännande med Advent Mystery Sock Knitalong!

    SvaraRadera