onsdag 29 juni 2016

Jodå

Jag är på vävkurs den här veckan. Och jag har inte glömt bloggen. Och det finns verkligen tusen intressanta saker att skriva om. Men jag varken hinner eller orkar.

På kursen lär jag mig skaftväxling men samtidigt mycket mer.  Vi är 14 kvinnor med varierande kunskap och erfarenhet och vi hjälper varann och lär av varann hela tiden. Till exempel: jag har aldrig knutit upp trampor och lattor på en öxabäck med kontramarsch så det fick jag hjälp med. Strax efteråt fick jag hjälpa en annan med just det (och lärde mig alltså ännu mer).

Trött både i huvudet och kroppen åker jag på kvällarna hem till min syster och hennes barn, pratar lite och vacklar sedan i säng till en rosa himmel över gamlebyviken.

Fantastisk nöjd med den här veckan. Och än återstår mer än hälften. Gutt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar