tisdag 21 juni 2016

Kort uppdatering av nuläget

Oj, jag ligger efter med bloggandet. Det har varit lite stressigt sista tiden. Men snart vänder det.

"Det vänder snart". Är det inte alltid så man säger? Intalar sig? Och det är kanske nödvändigt för att man ska klara av en stressig situation - att man tror sig se slutet på det.

Nåväl. Nu har jag bara en dag kvar att jobba denna veckan, sen blir det midsommar. Ledig några dagar tillsammans med Jonas. Och prognoserna lovar fint väder. Och kanske kommer dottern hem. Och flera från släkten samlas traditionsenligt. Alltihopa ser jag fram emot.

Efter det väntar en vecka med vävkurs! Föreställ dig det! En hel vecka där det enda som är planerat är vävning. Jag har längtat i flera månader! Så räkna med att det blir några rapporter därifrån. Igår var jag hos mina föräldrar för att varpa och prata garn med mamma och kolla på förutsättningar för den höstmarknad på hembygdsgården, som pappa planerar för. Jag lär få anledning att återkomma om det också.

Idag har vi varit några kollegor som ätit lunch på slottet. Vilken vacker miljö! Men jag fotade inget av det. Bara en bukett ljuvliga liljor som spred sin doft. Längtar efter att våra liljor hemma ska börja blomma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar