måndag 15 april 2024

Alldeles underbart!

Det har varit en fantastisk helg! 

Den här fina väven satt i domkyrkans församlingshem

Jag har varit på riksvävarnas årsmöte med tillhörande utflykter som varit jätteroligt och inspirerande (det kommer separata inlägg om det). Men eftersom Jonas var med till Gotland så fick jag det bästa av två världar - att vara på konferens med likasinnade nördar som jag själv, men samtidigt ha med mig min "andra halva" och kunna umgås med honom och dela mina upplevelser. Som grädden på moset har vi också varit tillsammans med Kajsa. 


Jonas och jag och två "vävtanter" till delade på en charmig lägenhet centralt i Visby. 


Tillsammans med Kajsa hittade vi ett trevligt fik innan jag sprang vidare till nästa grej.

Hemresan bjöd på solsken och stark blåst. Men eftersom vi körde i motvind gungade det nästan inte alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar