lördag 13 januari 2024

God lördag

Grå och lite kylig förmiddag i skogen. Jag invigde min nya värmeväst jag fick i julklapp av Jonas. Och den var såååå bra. Även utan att ha värmen igång gjorde den stor skillnad för mitt välbefinnande. Mot slutet blev det kallare och jag behövde lite tillskottsvärme. Skönt. Men västen är längre än mina jackor, och med den innanför räcker jackorna knappt om mig. Får nog fundera på om jag inte ska skaffa nytt ytterplagg så småningom. 

På kvällen vävde jag klart den första handduken i min gulgröna dubbelväv med gåsögon. Den här hade inslag i grönt och rost, och sen fick Jonas välja färger till nästa handduk. 

Men nästan det bästa denna lördag var hälsningen jag fick från Leksand. När Mikael fyllde år fick han ett presentkort i en garnbod i närheten och nu hade han och kompisen åkt dit. Det var tydligen en väldigt trevlig affär, och Mikael ser så nöjd ut där han står med famnen full av garn. Kul när en present blir lyckad.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar