fredag 17 februari 2023

Mellanrummets upprättelse

När vi flyttade hit stuvade vi undan ett antal lådor med sånt som vi inte riktigt hann packa upp direkt, men som vi ändå ville ha i huset. Lådorna hamnade i "mellanrummet" - ett rum en går igenom för att komma till gästrummet. 

Det tog "bara" tre och ett halvt år 😜 men nu har vi äntligen gått igenom det mesta. För att ha nånstans att göra av sakerna köpte vi en begagnad garderob, flyttade på ett par andra skåp och garderober och organiserade om helt och hållet både där och i andra rum. (Det blir ju ofta så att många saker hänger ihop och är beroende av varann och allt måste nästan göras parallellt. TV-rummet är också förändrat nu.) Jag har inga "före-bilder" för så som mellanrummet såg ut förut är verkligen inte något att visa upp. 

Men nu har det blivit ett rum som går att använda. Där finns en fåtölj och en fusk-kamin, det har kommit upp tavlor på väggarna och gardiner i fönstren. Visst, det skulle behövas vitmålat tak, nya tapeter och gardiner som passar bättre. Men det får bli en annan gång. Just nu är vi nöjda så här.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar