söndag 23 maj 2021

20-grisars-fest

Helt oplanerat blev det fest idag! A kom hit tillsammans med sina föräldrar och sin mormor. Vi fikade på altanen. 

Några timmars framförhållning räckte för att jag skulle hinna baka en tårta och göra marsipangrisar. Jag hade tidigare tänkt göra tjugo små grisar och låta dem gå i ring längs kanten på tårtan. Men så många smågrisar hanns inte med idag. Jag gjorde två, och satte en nolla efter. Alltså 20.

Mina grisar blev väl mer liknande tamgrisar än vildsvin, men det gick bra så också. Lite extra kul blev det när chokladglasyren nästan såg ut som en lerig dypöl. De här grisarna passar även av den anledningen att jag fått höra att jag är "envis som en röd gris".

Flaggan i topp, och en liten klase ballonger över fikabordet hade vi också. Ska det vara fest så ska det. Men det viktigaste var så klart samvaron, gemenskapen, samtalen och skratten. Tusen tack för att ni kom hit så det faktiskt blev av att fira mina tjugo första grisar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar