tisdag 28 augusti 2018

Nytt projekt

Jag har börjat en ny vävkurs! De tidigare jag gått har varit så enormt kul och inspirerande så jag har höga positiva förväntningar. Denna kurs är på distans och handlar om brickband. Vi kommer att få information, tips och uppgifter varannan vecka. Varje uppgift beräknas ta ca två timmar. (Vi får väl se hur det blir med just den saken; jag har nyligen tagit mig an första uppgiften och den har tagit avsevärt mer än två timmar.)

Det första bandet ska vara i ull och jag har inte så mycket ullgarn, men "man tager vad man haver" så det blev tvåtrådigt i en färgskala som kanske är lite för retro 70-tal för min smak. Men det kommer att funka bra som provväv och för att lära mig. Kanske är det t.o.m. bra att det är lite grövre garn, då kanske det syns bättre vad jag gjort. Nåväl, så här ser det ut än så länge. Inget vävt än - bara förberedelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar