onsdag 14 juni 2017

På konferens i Jönköping

Imorse steg jag upp en timme tidigare än vanliga jobbdagar. Idag skulle jag nämligen ta ett tidigare tåg än vanligt för att åka till Jönköping på konferens. http://www.eden-online.org/2017_jonkoping/

Jag vet inte om det är jag som är ovan och obekväm vid konferenser, eller tveksam till om mina kunskaper i engelska ska räcka för alla facktermer...
Men jag är alltid lite tveksam i början av sådana här tillställningar, undrar om det kommer att vara bra, om det är värt resan, om jag har inspiration och kunskaper med mig hem.
Precis som tidigare gånger kommer alla sådana farhågor på skam. Redan efter en av tre dagar är jag uppfylld av intryck, saker jag vill applicera på jobbet, saker som är intressant, samtal och människor.

Framåt kvällningen letade jag och mina två närmaste kollegor reda på en vackert belägen tapasrestaurang. Vi valde ett bord på uteserveringen och där vi satt länge och pratade om allt mellan himmel och jord.

Strosade sen tillbaka till hotellet via en omväg som tog oss förbi den södra änden av Vättern.

Somliga dagar på jobbet är lite bättre än andra, i många avseenden.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar