söndag 26 februari 2017

Samma men olika

Två lördagar i följd har vi tillbringat tillsammans med våra goda vänner P och K. Båda dagarna jättetrevlig och mycket prat, men det är nästan den enda likheten mellan dessa lördagar.

Förra helgen åkte vi på utflykt.
Förundrades över vackert glas på Målerås glasbruk. Gick länge i shoppen och njöt, men handlade bara lite.
Vidare till Kosta outlet där vi ägnade en hel del tid i jakt- och fiskebutiken. En av oss behövde ett nytt sikte. Samtidigt fick vi en trevlig pratstund med en vapentekniker. Ett par av oss kollade utbudet i skoaffären och jag köpte två par nya skor perfekta att ha inomhus på jobbet. Sen hör det till att gå ett varv i inredningsbutiken och bli lite inspirerad. Avslutade med taco-buffé på en restaurang.
Mycket prat om allt möjligt både i bilen och på målen för vår utflykt.

Den här helgen hemma hos dem för att Jonas och jag skulle få lära oss lite om att göra egna isterband. Mycket småprat i köket hela eftermiddagen. Att jobba tillsammans, göra något, tycker jag är ett oöverskattat sätt att umgås. Bortåt fem kilo ingredienser resulterade i drygt 40 isterband och rejält med fyllning till kvällens pizza. Det var enklare än jag trott så det dröjer nog inte innan vi ger oss på det här med korv. Det var kul.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar