söndag 27 december 2015

Julfirande med familjen

För mig är familj viktig i juletid. Och jag är verkligen privilegierad som återigen fått fira jul i dagarna tre tillsammans med stora delar av familjen i olika konstellationer. Julafton här hemma i det lilla formatet. Julnatten i kyrkan. Juldagen, traditionsenligt, tillsammans med min släkt. Annandagen, lika traditionsenligt, tillsammans med Jonas släkt. Inte varenda en av barn och syskonbarn och så har varit med, men ändå. Glädje och gemenskap på hög nivå. Visst äter vi men det brukar man ju göra när man umgås. Och vi har dessutom ägnat oss åt sällskapsspel, lekar och frågesport. Jag har fyllt på mitt förråd av umgänge, återseendets glädje, samvaro, småprat, skratt och lek. Jag är mycket lyckligt lottad!

Så här pyntar vi hos oss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar