fredag 20 november 2015

Hos sönerna i Dalarna

Jag har varit på konferens i Falun. Next Generation Learning. Jätteintressant och inspirerande.

När jag ändå var i Dalarna passade jag på att åka en bit till och hälsa på mina söner. M och jag shoppade på secondhand, lagade mat tillsammans och pratade. O och jag har promenerat, tittat på vackra miljöer och pratat. Ikväll ska M och jag äta middag och hoppas att O ska servera vid just vårt bord. Och sen åker jag hemåt igen. Det blir inte något långt besök, mer en liten glimt. Men att alls få träffa dem - om än bara för några timmar - fyller mig med så mycket glädje. Det här är grabbar jag älskar och är ofantligt stolt över.

I Leksand var jag bara i mörker igårkväll men kunde inte låta bli att ta ett par foton. Idag har promenaderna i Tällberg förgyllts av strålande sol.

Graffiti med kurbitsmotiv på en vägg i Leksand. Skapat på kulturnatten i september

Tre små krumelurer på en trappa i Leksand

Utsikten O har på jobbet kan vara en av Sveriges vackraste

Härbren i Tällberg

Hembygd och gammaldags prägel överallt i Tällberg

I gröna salongen på Green hotell

Litet litet hus, med väldigt stor skorsten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar