onsdag 3 maj 2017

Hej

Hej igen. Förlåt att jag varit tyst ett tag.

Det är egentligen inte vad jag vill. Men jag har varit tvungen. Jag har haft (eller har fortfarande) en jätteförkylning igen. Förra veckan var jag hemma från jobbet och kunde välja lite vad jag ville orka. Nu måste jag orka det nödvändigaste. Men mycket av det jag vill finns det inte kraft till.

I helgen var vi på Gotland. Jättetrevligt och fint. Och det finns massor jag kan komma att skriva om. Men det blev inga blogginlägg medan vi var där för all min kraft gick åt till de utflykter och det umgänge som klarades av. När det sen blev paus behövde jag sova eller vila.

Nu jobbar jag igen. Det funkar. Men det finns inte ork till så mycket mer när jag kommit hem. En del saker måste jag klara av, sånt där vanligt plockande och fixande, promenad med hunden mm. Men allt det där jag skulle vilja - blogga, sätta upp en ny väv, städa och plantera i växthus och odlingslådor - det får liksom vara ett tag till.

Tids nog kommer kraften tillbaka. Än så länge finns den i begränsad mängd och måste hushållas med.

Så nu vet du varför jag är lite tyst.

2 kommentarer:

  1. Vila, prioritera och ta den tid du behöver. Vi finns kvar när du kommer tillbaka. Kram!

    SvaraRadera