söndag 28 maj 2017

Ljusglimtar

Långhelgen bjöd på strålande försommarväder.

Ett par dagar har vi ägnat åt trädgården. Det är mycket som börjar bli fint och klart nu, men en hel del återstår som alltid.Efter en vända till stugan i Sallanders hage är en del fixat inför sommaren där också.

På lördagen njöt vi bluesfestival med folkfest och musik i gathörnen i Mönsterås. Dessutom god mat och många timmars umgänge med mamma och pappa.Idag mors dag med flaggan hissad, hälsningar på olika sätt från mina fina ungdomar, samt gudstjänst med kyrkfika och tillhörande samtal.

Familj! Vad jag älskar er alla fyra!

Dessutom har jag den man som passar mig perfekt, som lyfter mig när jag är nere, som flyger med mig när jag är galet uppe och som följer med på alla svängningar däremellan. ❤❤❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar