söndag 9 oktober 2016

Bra saker

Jag är inte mycket för att shoppa.
Häromdagen hade jag faktiskt lust och åkte till en klädaffär där jag hittade några saker jag ville ha.
Sen strosade jag in i nästa butik, och nästa. Och ganska snart påmindes jag om några av anledningarna till att jag inte gillar shopping: mycket folk, trångt mellan ställen av varor, personal som inte har tid när man behöver dem, förvirringen av att ha för mycket att välja mellan.
Jag åkte hem igen.

Med den bakgrunden är det lite förvånande att jag nu vill göra "reklam" för en butik. Men så är det.
Och den här butiken är rätt unik i sitt slag. Där kan man nämligen köpa bra saker. Bara bra saker.
Bra ur minst ett av fyra perspektiv. Det är producerat antingen i närområdet, eller med miljöhänsyn, eller rättvist (inga slavlöner i något led) eller av återanvänt material.
Här säljs barnkläder, smycken, textil, tvålar, väskor, skor, leksaker, choklad, te, hudvård mm. Ganska stor bredd på produkter alltså, men gemensamt för dem alla är att de tillverkats på ett ansvarsfullt sätt. Åk dit och kolla om du har vägarna förbi Töreboda. Bra saker

Tvålar, brickor mm

Skor, strumpor och väskor

Te, kaffe och choklad

Garn, handdukar, dukar

Mattor

Kläder och prylar för barn och baby


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar