fredag 23 september 2016

Ost och julklappar

När jag mådde som sämst och ingen läkare kunde lista ut vad som var fel med mig, fick jag tipset att gå till Elin Rosén på osteopatkliniken i Kalmar. http://osteopatklinik.se/
Jag kan inte helt förklara vad en osteopat är, men några glimtar:
Det är en behandling som ser till helheten, som är medveten om att allt i oss hör ihop på olika sätt.
Det är en mjuk behandling, oftast sitter hon med sina händer mot någon speciell punkt under min kropp och låter min egen tyngd göra jobbet.
Ibland masserar hon, ibland är hon hårdhänt när det behövs.
Jag är helt övertygad om att det är tack vare hennes behandling och de kosttillskott hon rekommenderar som jag nu mår nästan som jag ska. Hon har satt igång flödet i min kropp, hon har ökat min rörlighet, hon har rätat upp mig (efter att ha blivit krokig i sidled vid en kollision för många år sedan).
Och när hon ordinerade binjureextrakt förändrade hon min livskvalitét för nu behöver jag inte frysa på samma förlamande, förödande sätt som förut. Nu fryser jag som en vanlig människa, utan att det får konsekvenser för mitt mentala mående resten av dagen.
Häromdagen var jag på behandling igen. Och blev helt "överkörd". När jag kom hem var det bara sova som gällde. Ja, och dricka vatten.
Så jag rekommenderar alla att gå till en osteopat. Eller en ost, som Jonas säger. En mjukost när det är vänlig, mjuk behandling. Hårdost när hon tar i med hårdhandskarna. Bra i båda lägena.

Jag har beställt julklappar!
I mitten av september!
Det har aldrig hänt förut.
Och ingick inte i någon plan nu heller. Men häromdagen snubblade jag över ett tips på nätet. En grej som skulle passa perfekt till ALLA TRE våra ungdomar.
Det händer inte ofta. Så det var ju bara att slå till direkt.
Inte för att erbjudandet skulle ta slut, men eftersom det finns (stor) risk att jag skulle glömma det om jag väntade.
Så jag beställde i förrgår. Och leveransen kom idag. Grymt snabbt jobbat.
Nu ska jag bara gömma julklapparna någonstans. Och helst komma ihåg dem om tre månader.

Men innan det blir jul hoppas jag på en lång och vacker höst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar