onsdag 18 februari 2015

Vårtecken och ljuspunkter

Idag blir det ett kort inlägg för nu måste jag sova.

Hunden och jag gick på rejäl promenad. Blåsigt. Halt och snöigt på vägen. Ganska speedad hund. Så jag var lite trött. Men då, mot en ladgårdsvägg stod en hobbe snödroppar och formligen skrek ut att våren finns.

På kvällen sådde jag tomatfrön. Jag lyckades välja bort några så det blev "bara" 35 sorter. Bara ett par tre frön av varje sort, och jag ska behålla en av varje. Alltså kommer jag (i april-maj) sannolikt att ha rätt många små plantor att sälja för en tia styck.

Ikväll gör Kajsa en ny trädgårdsbok åt mig, att anteckna allt om odling och skörd i. Den blir superfin!

Och så en bra sak till: jag har hittat bibeln på mp3 så jag kan lyssna en timme eller två när jag är ute och går. Så enkelt. Men jättebra.

Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar