lördag 7 februari 2015

En lycklig dag

Tänk vilken skillnad från igår. Idag har varit en väldigt bra dag!

Den började dock inte så bra, gårdagens mörker låg kvar i mig. Jonas höll om mig, tröstade mig och berättade för mig om vem jag är, om sin kärlek och om Guds kärlek. Och till slut kunde jag öppna mitt hjärta och ta emot. Och kan man det, så upptäcker man hur mycket gott som sköljer över en:

Hela dagen var Jonas och jag tillsammans. Det är en av de bästa sakerna med en ledig dag.

Vi körde en sväng i vår jaktskog, såg en hel del spår men inga djur.

Sen åkte vi till Kalmar främst för att promenera längs sundet. Jag har ett behov av att ibland få vila mina ögon på vatten och se horisonten en bit bort.

Kvällens middag var en av de godaste: rökt, jägarkryddad lax från Nabbens rökeri, med deras romsås och rökta räkor. Detta är en klar favorit hos oss. I synnerhet Jonas njuter så han knappt vet vart han ska ta vägen.

Under dagen har vi också lyssnat på en god predikan av Niclas Madestam och det bidrog också till att göra dagen bra.

Och nu i kväll är till och med naglarna glatt röda ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar