torsdag 12 februari 2015

Fyra år

Idag är det fyra år sedan jag klev in i Jonas stora, varma famn, och sen dess har jag egentligen inte lämnat den. Det har varit fyra fantastiska år tillsammans med en underbar man.

De här åren har innehållit massor. Jag har sålt ett hus och en sommarstuga. Jonas och jag har köpt ett annat hus. Jag har kommit en bit på vägen att lära mig ta det lugnt och att älska mig själv. Mina ungdomar har fått ytterligare en pappa. Jag har släppt in en hund i mitt liv och i mitt hjärta. Jonas och jag har gift oss. Vi har båda fått en ny familj och nya vänner Jag har blivit jägare och Jonas har börjat förstå sig på odling och att trivas i en båt. Jag har varit arbetslös och jag har fått avslag på min ansökan att utbilda mig till pastor, men jag har fått ett nytt jobb som också passar mig perfekt.Vi har renoverat köket. Vi har båda kommit närmare Gud. Och vi har upptäckt hur gott det är att få dela så mycket som möjligt med varann. Vi har skrattat och gråtit, bett, kramats, oroat oss, åkt på semester, ätit gott, umgåtts med vänner och tusen andra saker. Vi har det så bra!

Trots allt som hänt känns det som att det var nyss vi möttes.
Och samtidigt kan vi knappt minnas livet vi hade innan.
Visst är det fantastiskt och märkligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar