onsdag 4 februari 2015

Klen men rik

Jag mår inte bra. Vimmelkantig, domnade ben och armar, stel och sliten i nacken, trött och orkeslös, problem med synen. Alla mina symptom samtidigt alltså. Så har det inte varit förut. Dessutom vet jag inte vad jag ska skylla på. Nu tror läkaren inte längre att det var sviter efter borrelia. Nu väntar nya undersökningar. Men det är inte säkert att orsaken kan fastställas. Just nu ligger jag i soffan och känner mig ganska ledsen. 


Men visst, första delen av dagen var ok och jag klarade av både det ena och det andra. Jag kände mig ändå sorgsen. Mamma kom hit på eftermiddagen. Vi gjorde en rejäl insats för att få ordning på min väv. Jag tror resultatet blev ganska bra. Sen satt vi i köket med varsin kaffekopp och pratade länge om mycket, en del viktigt. Jag är så glad över min lilla mamma. Hon är en fantastisk människa och jag älskar henne mycket.

1 kommentar: