onsdag 10 december 2014

Äntligen!!

Efter att så många dagar ha tänkt och hoppats och velat blev det idag av: Jag har pyntat kökssoffan med fårfällar och lagt på röda dukar. Den just nu hemmaboende sonen påbörjade det igår när han fixade till soffan i vardagsrummet. Nu är det ombonad adventskänsla i vårt hus, varmt och vackert tycker jag.

 
Jag passade på att lucia-pynta också. Det är visserligen en kort säsong men jag älskar lucia. Jag nästan samlar på lucia, precis som jag samlar på änglar, men änglar är ju mer all round, funkar alla tider på året liksom. I vårt hus finns nu flera små luciatåg framställda, precis som vanligt så här års.


Alldeles strax ska jag inviga varpan som Jonas gjort enligt min beskrivning. Det blir bara en liten varp till bandvävstolen men jag ser fram emot att ha en väv att ägna mig åt en stund då och då - det är sån terapi och vila och glädje att kunna göra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar