tisdag 13 februari 2024

Lin och sammet

På veckans möte med Mönstervävarna avslutade vi temat lin med att delge varandra vilka reflektioner och lärdomar vi fått genom arbetet. Och så pratade vi om linföreläsningen som flera av oss var med på och som gav mycket fakta och nyttig information. Ett antal linvävar fanns med på vårt möte (en del har jag säkert visat tidigare).Ett rejält antal handdukar i sammetsgarn (blandat med bomull och cottolin) landade också på bordet så att vi fick förundras över både utseende och känsla. Jag hade tänkt att kanske inte väva så mycket fler handdukar - jag har redan gjort så många. Men när jag såg och kände på de här blev jag jättesugen på att göra sådana. Så det kommer säkert att bli fler handdukar i mina vävstolar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar