söndag 10 mars 2019

Glimtar från denna helgen

Nu börjar vi renovera gästrummet. Vi har planerat för det rätt länge, men nu ska det äntligen bli av. Igår rev vi ner tapeter, tog bort garderobsluckor och inredningen i en del av garderoben, spacklade väggar och bytte eluttag och strömbrytare. Just nu ser det alltså hemskt ut. Men det känns bra att ha startat processen. Golv finns hemma sedan länge, tapeter och garderobsdörrar köpte vi nu på vårvintern så nu återstår det bara att köpa garderobsinredning. Resten är jobb som ska göras, men det mesta är ganska roligt jobb.

Idag körde vi en sväng i skogen, för att titta till den och lyssnade samtidigt på en svensk-samisk gudstjänst på radion. Predikan handlade mycket om naturen och heligheten i den som ett avtryck av skaparen - herden.

Eftermiddagen tillsammans med mamma och pappa var jättetrevlig. De berättade om den utveckling som deras församling står i tillsammans med pingstförsamlingen i Mönsterås. Det gläder mig ända in i själen att höra om den positiva inställningen, viljan att mötas och komma vidare, modet att förändras. En sådan församling skulle jag vilja vara med i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar