torsdag 14 mars 2019

Födelsedag utan firande

Idag fyller min älskade Jonas år. 51 är ju rätt ojämnt men även en ojämn födelsedag är värd att fira.  Största anledningar att det inte blev så mycket av firande var att Jonas jobbade kväll så vi träffades inte så mycket.

Innan jag åkte hemifrån i morse satte jag några vårblommor på hans sängbord och sjöng "Ja må han leva..." tillsammans med hunden. Jo faktiskt. Jag tänkte sjunga i dörröppningen in till sovrummet och ha hunden bredvid mig. Och det var som att hon förstod det. Hon kom dit nästan innan jag hann locka på henne. Hon gick längre in i sovrummet än hon nånsin gör. Och när jag sjöng, pep och gnydde hon. Dessutom viftade hon på svansen så den slog mot väggen och blev som trumslag (fast inte i samma takt som sången).

Jag hade tänkt köpa present igår, men affären hade upphört och så många alternativ finns inte i Nybro. Jag beställde något på nätet istället, men det hinner inte levereras denna vecka. Så det enda han fick av mig var en vävd älg som nyckelring. Och den var inte inslagen i paket, utan monterad på hans nyckelknippa.

Vi firar väl lite mer en annan dag. Men å andra sidan: det enda han önskat sig i födelsedagspresent var en puss, och det fick han.

Grattis älskling!! 💝

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar