måndag 27 mars 2023

Hemkomst

Min resväska är hemma igen! Tänk så praktiskt!

På vägen hem flög vi via München. Det första planet var försenat så vi rusade genom gater och vänthallar för att - om möjligt - hinna med nästa plan. Och vi hann. Phu! Men det incheckade bagaget hann inte. 

Så när vi kom till Kastrup fick jag köpa en tandborste på hotellet, tvätta bort makeupen med handkräm (ja, vad gör man?!) och klä på mig samma svettiga kläder nästa dag innan vi tog tåget hemåt.

Det var skönt att komma hem till Jonas och Bällsjö igen. Jag är så oerhört lycklig att just vi två får leva på just den här platsen. Hemma är verkligen bäst. Och Jonas hade köpt tulpaner och förberett god mat. Även här hade våren gjort framsteg för både blåsippor och snöklockor hade slagit ut.

Och nu har alltså väskan också kommit hem, två dagar efter mig.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar