fredag 31 oktober 2014

Vissa aktiviteter går i moll men är goda ändå

Idag har Jonas och jag röjt undan lite mer av sommaren i trädgården. Det är ju ändå sista oktober så man får vara tacksam att inte ha behövt göra det tidigare. Det har verkligen varit en välsignad och vacker höst. Och vi har inte röjt undan allt, en del finns kvar. Vi skördar fortfarande gurkor i växthuset. Inte ofta. Men ändå. Och några av tomatplantorna fick också vara kvar men flera städades undan efter att jag plockat in de sista frukterna att eftermogna i köket.

Och i skymningen (som kommer alltför tidigt nu efter vintertidsinställningen) åkte vi till kyrkogården, tände ljus för att hedra dem vi saknar. Njöt på nåt sätt ändå av det vackra med alla ljus och marschaller i mörkret. Tacksam att få tillhöra de levandes skara.

Hemma med tänd eld i kaminen och varm glögg i en mugg letade jag gratis-bloggar och olika sätt att få till en snygg design och vettig funktion på den här sidan. Gick bet. Kanske kan jag använda blogger men då måste jag kontakta cliche och be dem fixa länkningen och den kostar. Och snål som jag är ville jag ju hitta en gratisvariant. Jaja, får väl fortsätta en annan dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar